De Kuyper Pisang 70cl

Country Of Origin Holland
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 15 %
De Kuyper Pisang er en tropisk frugtlikør lavet med ægte bananer, hvilket giver den en sød og cremet smag med noter af vanilje. Den er perfekt til at nippe til alene eller blande i cocktails som Mai Tais eller Banana Daiquiris. Tilføj et strejf af troperne til enhver lejlighed med De Kuyper...
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om De Kuyper

De Kuyper er et hollandsk brand, der har produceret likører af høj kvalitet i mere end 300 år. Det blev grundlagt i 1695 af Petrus De Kuyper og har været verdens førende producent af frugtlikører lige siden. Virksomheden er baseret i Schiedam i Holland, hvor den har sit eget destilleri.

Smag og aroma

De Kuyper Pisang er en lækker frugtlikør lavet på modne bananer. Den har en sød, tropisk smag med noter af banan og vanilje. Aromaen er lige så fristende med en stærk bananduft, der får munden til at løbe i vand.

Ekstra baggrundsinformation

Et sjovt faktum om De Kuyper Pisang er, at der bruges rigtige bananer. Modne bananer skrælles, moses og tilsættes alkohol for at skabe basen til likøren. Naturlige aromaer og sukker tilsættes for at give den sin unikke smag og sødme.

Hvordan bliver den lavet?

Produktionsprocessen af De Kuyper Pisang er nøje kontrolleret for at sikre ensartet smag og kvalitet. Når alkoholen med bananer er klar, blandes den med andre ingredienser og efterlades til modning i et par uger for at lade smagene smelte sammen. Slutresultatet er en glat, cremet likør, der er perfekt til at nippe til alene eller blande i cocktails.

Mangfoldighed

Hvis du er på udkig efter en alsidig frugtlikør, der er perfekt til enhver lejlighed, så bør De Kuyper Pisang helt sikkert være på din liste. Den er lækker alene med is eller blandet med anden spiritus for at lave lækre tropiske cocktails som Mai Tais eller Banana Daiquiris.

Specifikationer
SKU L-04-801-00
Brand De Kuyper
Alkoholprocent 15 %
Oprindelsesland Holland
Indhold 0.7 Liter
Drikkevaretype Likører
EAN stregkode 8710625427701

De Kuyper De Kuyper Pisang 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!