Coebergh Red Fruit 1ltr

Country Of Origin Holland
Weight Unit Amount 1 l
Alcohol Percentage 14.5 %
Coebergh Red Fruit 1ltr er en sød og syrlig frugtlikør fremstillet i Holland af en blanding af hindbær, jordbær og brombær. Denne smagfulde og unikke likør er perfekt til at nippe til alene eller blande i dine yndlingscocktails. Et must for enhver...
På lager
85,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om Coebergh Red Fruit 1 ltr

Coebergh Red Fruit 1ltr er en lækker og frugtagtig likør, der er perfekt til dem, der elsker smagen af rød frugt. Den er fremstillet af det hollandske destilleri Lucas Bols, som har produceret spiritus af høj kvalitet siden 1575. Brandet er kendt for sine smagfulde og unikke likører og har været en favorit blandt spirituselskere i generationer.

Fremstillet i Holland

Frugtlikøren er fremstillet i Holland, hvor klimaet er perfekt til dyrkning af en række forskellige frugter. Coebergh Red Fruit 1ltr er lavet af en blanding af røde bær, herunder hindbær, jordbær og brombær. Disse frugter er nøje udvalgt for at sikre, at der kun bruges ingredienser af højeste kvalitet i hvert parti.

Smag af Coebergh Rød Frugt 1 liter

.

Når du smager Coebergh Red Fruit 1ltr, vil du bemærke, at den har en sød og syrlig smag med et strejf af bitterhed. Smagsbalancen gør den nem at drikke alene eller som en del af en cocktail. Den er perfekt til at give dine yndlingsdrinks et pift af smag.

Duft af Coebergh Red Fruit 1ltr

Duft af Coebergh Red Fruit 1ltr.

Duften af Coebergh Red Fruit 1ltr er lige så lokkende som smagen: Du får noter af friske bær, sammen med hints af citrus og vanilje. Resultatet er en forførende duft, der får mundvandet til at løbe.

Sjove fakta om Coebergh Red Fruit 1 ltr

.

Et sjovt faktum om denne Fruitliquor er, at den oprindeligt blev skabt i 1970'erne af en hollandsk bartender ved navn John Coebergh. Han ønskede at skabe en ny slags frugtlikør, der ville appellere til de yngre drinkere, og det lykkedes! I dag er Coebergh Red Fruit 1ltr stadig en af de mest populære frugtlikører i verden.

Produktionen af Coebergh Red Fruit 1ltr

.

For at producere Coebergh Red Fruit 1ltr starter Lucas Bols-destillatørerne med at udbløde frugten i alkohol i flere uger. Det giver smagene mulighed for at trænge helt ind i alkoholen. Den resulterende væske blandes derefter med sukker og vand for at skabe en glat og lækker likør, der er perfekt til at nippe til eller blande i dine yndlingscocktails.

Specifikationer
SKU L-05-341-00
Brand Coebergh
Alkoholprocent 14.5 %
Oprindelsesland Holland
Indhold 1 l
Drikkevaretype Likører
EAN stregkode 8716000963192

Coebergh Coebergh Red Fruit 1ltr

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!