Chartreuse Green 35cl

Country Of Origin Frankrig
Weight Unit Amount 0.35 Liter
Alcohol Percentage 55 %
Chartreuse Green 35cl er en fransk likør lavet af karthusianermunke med en hemmelig opskrift på 130 urter og planter, hvilket resulterer i en tydelig urtesmag med noter af anis, mynte og honning. Dens unikke smag og aroma gør den til en af de mest efterspurgte likører i...
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om denne likør

Chartreuse Green er en fransk likør produceret af kartusianermunke siden det 18. århundrede. Den er opkaldt efter Chartreuse-bjergene i det sydøstlige Frankrig, hvor munkene etablerede deres kloster.

Den hemmelige opskrift

Likøren er lavet efter en hemmelig opskrift på 130 urter og planter, der er udblødt i alkohol. Den nøjagtige kombination af ingredienser kendes kun af to munke ad gangen, og de har tavshedspligt.

Smag og aroma

Chartreuse Green har en udpræget urtesmag med noter af anis, mynte og honning. Smagen beskrives ofte som kompleks og udvikler sig i ganen. Chartreuse Greens aroma er også ret unik, med stærke dufte af urter og krydderier. Nogle sammenligner den med duften af en skov efter en regnbyge.

Fakta om Chartreuse Green

Interessant nok er Chartreuse Green en af de få likører, der bliver bedre med alderen. Jo længere tid den ligger i flasken, jo blødere og glattere bliver smagen.

Hvordan fremstilles den?

For at fremstille Chartreuse Green destillerer man udblødte urter og lagrer dem derefter i flere år på egetræsfade. Den resulterende væske tappes derefter på flaske med en styrke på 55 % (alkohol pr. volumen).

Specifikationer
SKU L-58-373-00
Brand Chartreuse
Alkoholprocent 55 %
Oprindelsesland Frankrig
Indhold 0.35 Liter
Drikkevaretype Likører
EAN stregkode 3023480110356

Chartreuse Chartreuse Green 35cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!