Cannabis Sativa Jamaican Rum 70cl

Country Of Origin Jamaica
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 37.5 %
Cannabis Sativa Jamaican Rum 70cl er en unik og eksotisk rom, fremstillet ved hjælp af traditionelle metoder, der er gået i arv i generationer. Med en blød og fyldig smagsprofil, antydninger af vanilje, karamel og krydderier, er denne hvide rom perfekt til at drikke rent eller blande med dine...
På lager
240,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Cannabis Sativa jamaicansk rom 70 cl

.

Denne rom er unik og eksotisk og vil helt sikkert begejstre dine sanser.

Om brandet

Denne jamaicanske rom er produceret af det anerkendte Cannabis Sativa-destilleri, som bruger traditionelle metoder, der er gået i arv i generationer. Destilleriet ligger på Jamaica, et tropisk paradis kendt for sine smukke strande, reggaemusik og livlige kultur.

Smag og aroma

Når du smager Cannabis Sativa Jamaican Rum, vil du opleve en blød og fyldig smag med antydninger af vanilje, karamel og krydderier. Den har en varm og indbydende aroma, der tager dig tilbage til de caribiske øer.

Anbefalinger til kombinationer

Denne hvide rom er perfekt at drikke ren eller blande med dine yndlingscocktails. Den passer godt sammen med frugtagtige smage som ananas eller mango, men også med krydrede smage som ingefær eller kanel.

Sjovt faktum

Cannabis Sativa Jamaican Rum har fået sit navn fra cannabisplanten, som er hjemmehørende på Jamaica og har været brugt til medicinske formål i århundreder. Selvom denne rom ikke indeholder THC eller CBD, har den en unik smagsprofil, der adskiller den fra andre rom.

Produktionsproces

For at producere Cannabis Sativa Jamaican Rum fermenteres sukkerrørsmelasse med gær for at lave en mæsk. Mæsken destilleres derefter i kobberpottebrændere for at skabe en spiritus af høj kvalitet. Til sidst lagres rommen på egetræsfade for at give den sin karakteristiske farve og smag.

Specifikationer
SKU L-53-598-00
Brand Cannabis Sativa
Alkoholprocent 37.5 %
Inkluderer Giftbox Nej
Oprindelsesland Jamaica
Indhold 0.7 Liter
Drikkevaretype Rom
EAN stregkode 8718444161585

Cannabis Sativa Cannabis Sativa Jamaican Rum 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!