Bonpland 12 Years South Pacific Distillery 50cl

Country Of Origin Tyskland
Weight Unit Amount 0.5 l
Alcohol Percentage 45 %
Bonpland 12 Years South Pacific Distillery 50cl er en førsteklasses mørk og gylden rom, der er indbegrebet af eventyr og udforskning. Den har lagret i 12 år på egetræsfade og har en kompleks aroma med noter af vanilje, karamel og tropisk frugt og en fyldig smag, der bliver hængende på...
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Bonpland 12 Years South Pacific Distillery 50cl

.

Om mærket og produktionssted

Bonpland 12 Years South Pacific Distillery 50cl er en førsteklasses mørk og gylden rom produceret af South Pacific Distillery på Fiji. Brandet er opkaldt efter Aimé Bonpland, en fransk opdagelsesrejsende og botaniker, som var en del af Alexander von Humboldts ekspedition til Sydamerika i slutningen af 1700-tallet.

Smag og aroma

Når du åbner en flaske Bonpland 12 Years South Pacific Distillery, vil du straks bemærke dens komplekse aroma. Den har noter af vanilje, karamel og egetræ sammen med antydninger af tropiske frugter som ananas og banan. Smagen er lige så imponerende med en glat, blød tekstur og en rig smag, der bliver hængende på tungen.

Sjove fakta om Bonpland 12 Years South Pacific Distillery

Et sjovt faktum om Bonpland 12 Years South Pacific Distillery er, at den kun er lavet af den bedste sukkerrørsmelasse. Destilleriet får sin melasse fra lokale landmænd på Fiji, som bruger traditionelle metoder til at udvinde saften fra sukkerrørsstængler.

Produktionsproces

For at producere denne fremragende Dark & Golden Rum bruger South Pacific Distillery en kombination af traditionelle og moderne teknikker. Rommen destilleres med pot stills, som giver den sin unikke karakter, der ikke kan genskabes med kolonne stills. Derefter lagres den på egetræsfade, indtil den er perfekt.

Specifikationer
SKU L-51-057-00
Brand Bonpland
Alkoholprocent 45 %
Oprindelsesland Tyskland
Indhold 0.5 l
Drikkevaretype Rom
EAN stregkode 4260270192546

Bonpland Bonpland 12 Years South Pacific Distillery 50cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!