Bombay Citron Presse 70cl

Country Of Origin Storbritannien
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 37.5 %
Bombay Citron Presse 70cl er en forfriskende og lækker gin med en karakteristisk citrussmag, perfekt til at nippe til på en sommerdag. Den er fremstillet ved hjælp af traditionelle metoder i England og har noter af enebær, koriander og kvan, som gør den unik blandt andre...
På lager
200,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Tilføj til ønske liste

Bombay Citron Presse 70cl

En lækker og forfriskende gin

Bombay Sapphire mærke

Lavet i England ved hjælp af traditionelle metoder siden 1761

Smagsprofil

En karakteristisk citrussmag

En karakteristisk citrussmag med noter af enebær, koriander og angelica. En lys og sprudlende gin, der er perfekt til at blande i cocktails eller bare nydes med tonicvand.

Smag

En frisk og levende duft, der perfekt indfanger essensen af sommer. Citrusnoterne er særligt fremtrædende, men der er også et subtilt strejf af fyrretræ og jordagtige noter, der afrunder duften.

Produktionsproces

Produceret ved hjælp af samme metode som den ikoniske blå flaske. Ginen destilleres i kobberkedler ved hjælp af en dampinfusionsproces, der gør det muligt for de botaniske ingredienser forsigtigt at trække ind i drikken uden at blive kogt. Det resulterer i en glattere og mere nuanceret smagsprofil, der virkelig adskiller Bombay Sapphire fra andre gins på markedet.

Konklusion

Hvis du leder efter en gin, der både er klassisk og moderne, behøver du ikke lede længere end Bombay Citron Presse. Uanset om du er vært for en sommergrillfest eller bare vil nyde en forfriskende drink på din terrasse, er denne gin bestemt et kig værd.

Specifikationer
SKU L-56-420-00
Brand Bombay Sapphire
Alkoholprocent 37.5 %
Smagsprofil Citrusagtig
Oprindelsesland Storbritannien
Indhold 0.7 Liter
Drikkevaretype Gin
EAN stregkode 7640175744168

Bombay Sapphire Bombay Citron Presse 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!