Berliner Luft Lindenblüte Likör 70cl

Country Of Origin Tyskland
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 18 %
Berliner Luft Lindenblüte Likör 70cl er en unik og forfriskende likør, der kombinerer pebermynteolie og lindeblomstekstrakt for at skabe en lækker smag og aroma. Den produceres af Friesische Schnapsbrennerei i Tyskland og er perfekt til cocktails efter middagen eller som en selvstændig...
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Berliner Luft Lindenblüte Likör: En unik og lækker likør

.

Berliner Luft Lindenblüte Likör 70cl er en lækker og unik likør, der er kendt i Tyskland. Mærket produceres af firmaet Friesische Schnapsbrennerei, som har eksisteret i mere end 100 år. De er baseret i det nordlige Tyskland, i byen Jever.

En tydelig smag, der helt sikkert vil behage

.

Denne likør har en meget distinkt smag, som helt sikkert vil behage alle, der prøver den. Den er lavet med en kombination af pebermynteolie og lindeblomstekstrakt, hvilket giver den en forfriskende og blomsteragtig smag. Den har også en let sødme, hvilket gør den til et fremragende valg til drinks eller cocktails efter middagen.

En behagelig duft, der stimulerer dine sanser

.

Duften af Berliner Luft Lindenblüte Likör er lige så unik som smagen. Når du åbner flasken, bliver du ramt af den stærke aroma af pebermynte, efterfulgt af et subtilt strejf af lindeblomst. Det er en meget behagelig aroma, som vil gøre dig ivrig efter at prøve denne unikke likør.

Sjove facts om Berliner Luft Lindenblüte Likör

Et sjovt faktum om denne drink er, at den oprindeligt blev lavet i Berlin i 1950'erne. Navnet betyder "Berlins luft" og skulle symbolisere den friske og rene luft i byen efter Anden Verdenskrig. I dag er Berliner Luft Lindenblüte Likör en populær drink i hele Tyskland og andre steder.

En omhyggelig produktionsproces sikrer kvaliteten

.

Produktionsprocessen for denne likør er ret kompliceret. Den pebermynteolie, der bruges i opskriften, kommer fra forskellige dele af verden, herunder Indien og Brasilien. Til lindeblomstekstraktet bruges kun de friskeste blomster fra lokale træer. Friesische Schnapsbrennerei overvåger nøje, at hvert parti Berliner Luft Lindenblüte Likör er lavet med ingredienser af højeste kvalitet.

Specifikationer
SKU L-19-725-00
Brand Berliner Luft
Alkoholprocent 18 %
Oprindelsesland Tyskland
Indhold 0.7 Liter
Drikkevaretype Likører
EAN stregkode 4013228459204

Berliner Luft Berliner Luft Lindenblüte Likör 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!