Baileys Irish Cream 20 x 5cl

Country Of Origin Irland
Weight Unit Amount 0.05 Liter
Alcohol Percentage 17 %
Verdens mest populære flødelikør, fås også i en minipakke. Likøren blev introduceret i Irland i 1974. Drikken har en lysebrun farve og en fyldig, cremet smag af kakao, vanilje og irsk fløde.
På lager
307,95 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Baileys Irish Cream er med sin bløde, glatte smag en likør med en bred vifte af anvendelsesmuligheder. Den er f.eks. god til blandinger og cocktails, men smagen kommer også til sin ret, når den drikkes ren eller med is. Denne minipakke indeholder 20 flasker á 5 cl. Drinken indeholder 17% alkohol.

Likøren kommer til sin ret ren, men den følgende cocktail fremhæver også Baileys' lækre smag. Bland følgende ingredienser i en shaker: is, lige dele Baileys og vodka og to tredjedele espresso. Ryst i 10 sekunder, og hæld derefter i et martiniglas. Nydelse garanteret!

Baileys Irish Cream var den første af sin slags på markedet. Ved at blande whiskey og fløde skabte man et typisk irsk produkt. I dag er der flere lignende produkter på markedet, og Baileys selv har udvidet deres produktlinje. Folk over hele verden nyder denne cremelikør.

Specifikationer
SKU L-25-279-00
Brand Baileys
Alkoholprocent 17 %
Inkluderer Giftbox Nej
Oprindelsesland Irland
Indhold 0.05 Liter
Drikkevaretype Likører
EAN stregkode 5011013100231

Baileys Baileys Irish Cream 20 x 5cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!