Bacardi Gran Reserva Especial 16 Years Limited Edition 1ltr

Country Of Origin Puerto Rico
Weight Unit Amount 1 Liter
Alcohol Percentage 40 %
Bacardi Gran Reserva Especial 16 Years Limited Edi er en førsteklasses rom i begrænset udgave fra et respekteret mærke. Den har lagret i 16 år og har en blød smag med noter af karamel, vanilje og eg og en rig, varm aroma med antydninger af tørret frugt og... Vis mere
På lager
780,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1116DKK
Tilføj til ønske liste

Bacardi Gran Reserva Especial 16 Years Limited Edi

.

Om Bacardi

Bacardi er et velkendt og respekteret mærke inden for romverdenen. Bacardi Gran Reserva Especial 16 Years Limited Edi er et af deres premium-tilbud. Denne rom er lagret i 16 år, hvilket giver den en rig og kompleks smagsprofil.

Stedet, hvor den bliver lavet

Bacardi har produceret rom siden 1862 og er baseret i Puerto Rico. De har en lang og glorværdig historie, og deres rom nydes over hele verden. Bacardi Gran Reserva Especial 16 Years Limited Edi produceres i små partier på deres destilleri på Puerto Rico.

Smag og lugt

Denne mørke og gyldne rom har en blød smag med noter af karamel, vanilje og egetræ. Den har en let sødlig finish, som ikke er overvældende. Lagringsprocessen giver denne rom en unik karakter, der adskiller den fra andre rom på markedet.

Duften af Bacardi Gran Reserva Especial 16 Years Limited Edi er lige så imponerende som smagen. Den har en rig, varm duft med antydninger af tørrede frugter, krydderier og træ. Duften alene er nok til at invitere enhver romelsker til at tage en slurk.

Søde fakta

Et sjovt faktum om denne Dark & Golden Rum er, at den kun fås i begrænsede mængder. Det gør den til en sjælden og eftertragtet drik blandt samlere og aficionados. Et andet interessant faktum er, at Bacardi bruger en proprietær blanding af gærstammer i deres gæringsproces, hvilket giver deres rom en unik smagsprofil.

Produktionsproces

Produktionsprocessen for Bacardi Gran Reserva Especial 16 Years Limited Edi starter med melasse, som fermenteres ved hjælp af Bacardis egne gærstammer. Den resulterende vask destilleres derefter flere gange for at skabe en ren, klar spiritus. Til sidst lagres rommen i 16 år på nøje udvalgte egetræsfade, før den tappes på flaske og sendes ud i verden.

Specifikationer
SKU L-50-719-00
Brand Bacardi
Alkoholprocent 40 %
Oprindelsesland Puerto Rico
Indhold 1 Liter
Drikkevaretype Rom
EAN stregkode 7610113008324

Bacardi Bacardi Gran Reserva Especial 16 Years Limited Edition 1ltr

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!