Bacardi Coquito Limited Edition 70cl

Country Of Origin Puerto Rico
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 15 %
Bacardi Coquito Limited Edition er en sæsonbestemt udgivelse fra det verdenskendte rom-brand Bacardi. Denne lækre rom har smag af ristet kokosnød, vanilje, kanel, muskatnød og nelliker for at skabe en glat og cremet drikkeoplevelse. Gå ikke glip af chancen for at prøve denne unikke limited... Vis mere
På lager
125,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1116DKK
Tilføj til ønske liste

Om Bacardi Coquito Limited Edition

Bacardi Coquito Limited Edition er en sæsonbestemt udgivelse fra et af verdens mest genkendelige rom-mærker. Bacardi har produceret rom af høj kvalitet i mere end 150 år, og deres omdømme gik forud for dem i drikkevareindustrien. Virksomheden blev grundlagt i Cuba, men har nu hovedkvarter på Bermuda.

Smag og aroma

Cocquito-smagen er inspireret af en traditionel puertoricansk drink, der typisk indeholder kokosmælk, kondenseret mælk, vanilje, kanel og rom. Bacardis version af denne klassiske drink har smag af ristet kokosnød, vanilje, kanel, muskatnød og nelliker for at skabe en blød og cremet drikkeoplevelse.

Duften af Bacardi Coquito minder om friskbagte kokosmakroner med noter af varm kanel og vanilje. Den har en sød duft, der stimulerer sanserne og forbereder dig på den lækre cremede smag, der venter.

Produktionsproces

Det, der adskiller Bacardi Coquito fra andre aromatiserede rom, er den unikke produktionsproces, der bruges til at fremstille den. Rommen lagres i mindst et år på egetræsfade, før den blandes med naturlige smagsstoffer og krydderier. Denne modningsproces giver rommen sin karakteristiske blødhed og dybde i smagen.

Baggrundsinformation

Fun fact: Bacardi har produceret rom siden 1862 og er stadig ejet af den samme familie. Deres engagement i kvalitet og tradition skinner igennem i hver eneste flaske, de producerer. Bacardi Coquito er en limited edition, så sørg for at få fat i en flaske, mens du kan!

Specifikationer
SKU L-57-125-00
Brand Bacardi
Alkoholprocent 15 %
Oprindelsesland Puerto Rico
Indhold 0.7 Liter
Drikkevaretype Rom
EAN stregkode 7610113018941

Bacardi Bacardi Coquito Limited Edition 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!