Australian Bitters Company Aromatic Bitters 25cl

Country Of Origin Australien
Weight Unit Amount 0.25 l
Alcohol Percentage 45 %
The Original Australian Bitters er håndlavet af over 20 naturlige botaniske urter og krydderier. I jagten på perfektion bruges kun ingredienser af højeste kvalitet, hvilket resulterer i uovertruffen kvalitet og en langt bedre smag. Sammenlignet med Angostura Aromatic bitters er denne ret anderledes. Faktisk er den meget krydret og mere frugtagtig....
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om Australian Bitters Company

Australian Bitters Company Aromatic Bitters 25cl er et produkt fra Australian Bitters Company, der blev grundlagt i 2014. Virksomheden er stolt af at producere bitter af høj kvalitet ved kun at bruge de fineste ingredienser fra hele verden.

Lavet i Australien

Disse aromatiske bittere er fremstillet i Australien, hvor det rige og varierede landskab giver en overflod af botaniske planter, der kan bruges til at skabe komplekse og interessante smage. Bitteren er fremstillet ved hjælp af en traditionel kold ekstraktionsproces, der bevarer alle smagsnuancer og aromaer.

Smagningsnoter

Smagen af Australian Bitters Company Aromatic Bitters 25cl er kompleks og intens med noter af kanel, nellike og kardemomme. Den har en let bitter smag afbalanceret af en subtil sødme, hvilket gør den perfekt til brug i cocktails eller som krydderi i madlavningen.

Hvad dufter denne likør af?

Duften af denne bitter er lige så kompleks, med antydninger af citrus, urter og krydderier. Den er meget aromatisk og tilfører dybde og kompleksitet til enhver cocktail eller ret.

Ekstra baggrundsinformation

De gode fakta om Australian Bitters Company Aromatic Bitters 25cl er, at de er veganske, glutenfri og ikke indeholder kunstige farve- eller smagsstoffer. De kan bruges i en bred vifte af cocktails, herunder klassiske opskrifter som Old Fashioned og Manhattan samt mere moderne kreationer som Espresso Martini og Negroni.

Hvordan laves den?

For at fremstille disse bittere bruger Australian Bitters Company en kombination af maceration og perkolationsteknikker til at udtrække smagene fra de forskellige botaniske stoffer. Den resulterende væske blandes derefter for at skabe en afbalanceret og kompleks smagsprofil. Hvert parti fremstilles omhyggeligt i hånden for at sikre konsistens og kvalitet.

Specifikationer
SKU L-05-103-00
Brand Australian Biters Company
Alkoholprocent 45 %
Drikkevaretype Bitters
Oprindelsesland Australien
Indhold 0.25 l
Drikkevaretype Spirits
EAN stregkode 9347329000177

Australian Biters Company Australian Bitters Company Aromatic Bitters 25cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!