Amarula Vanilla Spice Cream 70cl

Country Of Origin Sydafrika
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 15.5 %
Nyd den cremede og fløjlsbløde smag af Amarula Vanilla Spice Cream 70cl, en førsteklasses sydafrikansk likør fremstillet af fermenteret Marula-frugt og frisk fløde. Med noter af vanilje og varme krydderier er den perfekt til at nippe til eller blande i cocktails. Og så er den bæredygtigt produceret og etisk korrekt indkøbt, så du kan have det godt med hver eneste...
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om Amarula Vanilla Spice Cream 70cl

Amarula er et sydafrikansk premiummærke, der producerer en bred vifte af unikke og lækre cremelikører. Amarula Vanilla Spice Cream 70cl er et af deres mest populære produkter, elsket af mange for sin rige og cremede smag.

Mærke og produktionssted

Likøren er fremstillet i Sydafrika, hvor Marula-frugten vokser vildt på træerne. Frugten høstes en gang om året af lokalsamfundene, som omhyggeligt udvælger den bedste frugt til brug i Amarula-produkter. Frugten fermenteres og destilleres derefter til en basisspiritus, som blandes med frisk fløde og andre naturlige ingredienser for at fremstille det endelige produkt.

Smag og aroma

Amarula Vanilla Spice Cream har en blød, fløjlsagtig konsistens med noter af vanilje og varme krydderier. Den har en rig og lækker smag, der er perfekt til at nippe til alene eller blande i cocktails. Dens smagsprofil er perfekt til elskere af søde og cremede drinks med lidt krydderi.

Et af de mest karakteristiske træk ved Amarula Vanilla Spice Cream er dens duft. Duften minder om friskbagt vaniljekage med et strejf af kanel og muskatnød. Duften alene er nok til at friste enhver til at prøve denne lækre likør.

Sjove fakta om Amarula

Nyt at vide: Elefanter elsker at spise Marula-frugten! Faktisk rejser de over lange afstande for at få deres snabler i nærheden af saftige Marulaer. Mærket har endda en elefant på etiketten som et nik til dette sjove faktum.

Bæredygtighed og etisk produktion

Amarula gør meget ud af at producere deres likører bæredygtigt og etisk korrekt. De er forpligtet til at støtte lokalsamfundene og beskytte miljøet. Det gør det endnu mere behageligt at nyde deres produkter, når man ved, at de kommer fra et brand, der værdsætter sin indflydelse på samfundet og planeten.

Specifikationer
SKU L-24-583-00
Brand Amarula
Alkoholprocent 15.5 %
Oprindelsesland Sydafrika
Indhold 0.7 l
Drikkevaretype Likører
EAN stregkode 6001108093769

Amarula Amarula Vanilla Spice Cream 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!