1800 Cristalino Anejo 70cl

Country Of Origin Mexico
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 35 %
Oplev indbegrebet af håndværk med 1800 Cristalino Anejo 70cl. Denne exceptionelle tequila, produceret af det anerkendte brand 1800 Tequila i Jalisco, Mexico, har en kompleks smagsprofil med noter af vanilje, karamel og honning. Med sin unikke filtreringsproces og traditionelle produktionsmetoder giver den en blød og fængslende...
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

1800 Cristalino Anejo 70cl

1800 Cristalino Anejo 70cl er en bemærkelsesværdig spiritus, der er indbegrebet af håndværk og kvalitet. Denne tequila er produceret af det anerkendte mærke 1800 Tequila, shar ry for at producere exceptionel spiritus.

Fremstillet i Jalisco, Mexico

Produktionen af 1800 Cristalino Anejo finder sted i Jalisco, Mexico, en region kendt for sin rige tequila-arv. Den agave, der bruges i produktionen af denne spiritus, kommer fra de blå agavemarker, der omgiver byen Tequila, hvilket giver den en autentisk mexicansk karakter.

Smag og aroma

Når det kommer til smag, tilbyder 1800 Cristalino Anejo en kompleks og raffineret smagsprofil. Den har noter af vanilje, karamel og honning, sblander sig harmonisk med den naturlige sødme fra agaven. Lagringsprocessen bidrager til dens blødhed og gør den til en fornøjelse at nyde.

Aromaen af 1800 Cristalino Anejo er lige så betagende. Når du dufter til den, bliver du mødt af antydninger af ristet egetræ og krydderier, sgiver dybde og kompleksitet til den samlede oplevelse. Duften er indbydende og lokkende og sætter scenen for en dejlig smagsrejse.

Fascinerende fakta: Unik filtreringsproces

Et interessant faktum denne spiritus er, at den gennemgår en unik filtreringsproces efter lagring på egetræsfade. Denne proces involverer kulfiltrering, hvilket resulterer i et krystalklart udseende, samtidig med at den rige smag fra træet bevares. Denne teknik giver 1800 Cristalino Anejo sit navn og særpræg.

Traditionelle produktionsmetoder

Produktionen af 1800 Cristalino Anejo følger traditionelle metoder kombineret med moderne teknikker. De blå agaveplanter udvælges omhyggeligt og høstes i hånden, før de ristes i lerovne. Den udvundne saft fermenteres og dobbeltdestilleres for at opnå renhed og balance. Til sidst lagres tequilaen på egetræsfade for at udvikle den rige smag og bløde tekstur.

Specifikationer
SKU L-56-848-00
Brand 1800
Alkoholprocent 35 %
Inkluderer Giftbox Ja
Drikkevaretype Tequila
Oprindelsesland Mexico
Indhold 0.7 l
Drikkevaretype Spirits
EAN stregkode 7501035013483

1800 1800 Cristalino Anejo 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!