Moet & Chandon Brut EOY 2023 75cl

Country Of Origin Frankrig
Weight Unit Amount 0.75 Liter
Alcohol Percentage 12 %
Moët & Chandon, som stammer fra Épernay i Frankrig, lancerer en eftertragtet årsafslutningsudgave, som fejrer de historiske bånd til den franske kejserfamilie. Champagnen, som er en blanding af Pinot Noir, Meunier og Chardonnay, byder på aromaer af lindeblomst og ristet brød med en vinøs og cremet smag. Dens kompleksitet stammer fra 150 forskellige vine, herunder lagrede vins de réserve. Husets stil, der er kendt for sin balance og konsistens, kaldes meget passende -...
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Moët & Chandon End of Year 2023 edition er en begrænset udgivelse, der opretholder brandets tradition for at afsløre specialudgaver ved årets udgang. Den præsenteres i en elegant og festlig emballage og er en fornøjelse for samlere. Moët Impérial, der oprindeligt blev introduceret i 1869 som "Brut Impérial", viser mærkets mangeårige forhold til den franske kejserfamilie, hvor "I" på flasken symboliserer "Impérial". Denne særlige udgave kommer i en smukt designet gaveæske, der indeholder den karakteristiske Moët & Chandon Brut, hvilket gør den til en perfekt blanding af historie, tradition og smag.

Mærke og historie

Moët & Chandon, et førsteklasses champagnemærke, stammer fra den anerkendte region Épernay i Frankrig. Traditionen hos Moët & Chandon har altid været at udgive en begrænset End of Year-udgave mod kulminationen af hvert år. Denne Limited Edition Moët & Chandon er elegant pakket ind i en festlig emballage, som gør den til et ægte samlerobjekt. Moët Impérial, mærkets ikoniske champagne, blev introduceret i 1869 som "Brut Impérial". Navnet "Impérial" er en hyldest til det dybt rodfæstede forhold mellem Moët & Chandon og den franske kejserfamilie. En vigtig detalje, "I" på Moët & Chandon-flasken, henviser til denne historiske forbindelse.

Smag og aroma

I glasset præsenterer Moet & Chandon sig som en bleg hvidguld nuance ledsaget af en fascinerende streng af superfine bobler. Næsen bliver mødt af udtryksfulde aromaer af lindeblomst, brøddej og ristet brød. Smagsoplevelsen er vinøs, fin, livlig og cremet med bløde kurver. Moet-champagnen fremstår som åben, tilgængelig, mousserende, harmonisk, rig og fyldig.

Sjove fakta

Moët & Chandons berømmelse er bygget på champagnehusets konsekvente og unikke stil. Dets udbredte navnegenkendelse er et bevis på dets kvalitet og arv. Hvis man skulle beskrive husets stil, ville det utvivlsomt være - KOMPLEKS. Denne kompleksitet stammer fra dens udsøgte konsistens og fine balance. Udtrykket Brut Impérial henviser ikke kun til den behageligt tørre smag (Brut), men er også et nik til kejser Napoléons mangeårige præference for Moët & Chandon-champagne (Impérial), der symboliserer den perfekte blanding af alkohol, sukker og syre.

Produktionsproces

Moet og Chandon-champagnen er en indviklet blanding af 30% Pinot Noir, 30-40% Meunier og 20-30% Chardonnay-druer. Denne limited edition Moët Impérial brut champagne er sammensat af omkring 150 forskellige vine. Disse vine er udvundet af chardonnay, pinot noir og pinot meunier og kommer fra alle hjørner og kroge af Champagne-regionen. Det er især en champagne uden en specifik årgang. Sammensætningen omfatter en betydelig del vins de réserve, som er smukt lagrede vine fra ældre årgange, hvilket giver den karakter og dybde.

Specifikationer
SKU L-61-555-00
Brand Moet & Chandon
Alkoholprocent 12 %
Inkluderer Giftbox Ja
Type vin Champagne
Oprindelsesland Frankrig
Indhold 0.75 Liter
Drikkevaretype Vin
EAN stregkode 3185370768143

Moet & Chandon Moet & Chandon Brut EOY 2023 75cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!