Brothers Cider Pink Grapefruit 50cl

Country Of Origin Storbritannien
Weight Unit Amount 0.5 l
Alcohol Percentage 4 %
Introducer Brothers Cider Pink Grapefruit 50cl - en forfriskende og syrlig blanding, der vil tage dine smagsløg med til et solrigt paradis. Denne cider er sprængfyldt med den livlige smag af saftig pink grapefrugt og er perfekt til dem, der leder efter et pikant twist på traditionel cider. Nyd den afkølet, og lad den frugtagtige godhed pirre dine...
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om Brothers Cider Pink Grapefruit 50cl

Brothers Cider Pink Grapefruit 50cl er en forfriskende og livlig cider, der perfekt repræsenterer sommerens essens. Det er et af mange lækre tilbud fra Brothers Cider, et brand, der er blevet synonymt med kvalitet og innovation i ciderbranchen.

Alt handler om smagen

Denne særlige cider har en fristende blanding af sprød æblecider tilsat den syrlige og krydrede smag af pink grapefrugt. Resultatet er en lækker, afbalanceret drik, der giver en eksplosion af citrus for hver slurk.

De bedste mixere

Brothers Cider Pink Grapefruit kan drikkes alene og hældes over is for at få en forfriskende oplevelse. Men den skinner virkelig, når den bruges som base for cocktails og blandede drinks. De livlige grapefrugtnoter er det perfekte supplement til en række forskellige spiritus, såsom vodka eller gin, og giver forfriskende og opkvikkende blandinger.

Specifikationer
SKU L-52-169-00
Brand Brothers Cider
Alkoholprocent 4 %
Drikkevaretype øl
Oprindelsesland Storbritannien
Indhold 0.5 l
EAN stregkode 5027342003884

Brothers Cider Brothers Cider Pink Grapefruit 50cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!