Brothers Cider Marshmallow 50cl

Country Of Origin Storbritannien
Weight Unit Amount 0.5 Liter
Alcohol Percentage 4 %
Vi præsenterer Brothers Cider Marshmallow 50cl - en sød og overbærende godbid til ciderelskere. Denne unikke blanding kombinerer den forfriskende smag af sprøde æbler med den uimodståelige sødme fra bløde skumfiduser, hvilket giver en virkelig lækker drikkeoplevelse. Nyd den bløde og cremede smag af denne limited edition cider, som er perfekt til dem, der gerne vil tilføje et strejf af lunefuldhed til deres...
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om Brothers Cider Marshmallow 50cl

Brothers Cider Marshmallow 50cl er en lækker kreation fra det anerkendte Brothers Cider-brand. Brothers Cider er kendt for sine innovative og lækre cidertilbud og formår altid at overraske og begejstre ciderelskere.

Alt om smagen

Denne særlige cidersmag er inspireret af den nostalgiske sødme fra skumfiduser. For hver slurk vil du blive ført tilbage til barndommens minder om at riste skumfiduser over et knitrende lejrbål.

Lækkert unikt

Smagen af Brothers Cider Marshmallow er virkelig unik. Den kombinerer sprødheden fra traditionel æblecider med et subtilt strejf af vanilje og et strejf af sødme, der minder om bløde skumfiduser. Resultatet er en perfekt afbalanceret og forfriskende drik, der helt sikkert vil imponere dine smagsløg.

Mangfoldig og kreativ

Denne cider er utrolig alsidig og kan nydes på mange forskellige måder. Hvis du er på udkig efter en klassisk oplevelse, kan du drikke cideren alene, serveret afkølet i et glas. Men hvis du føler dig eventyrlysten, er Brothers Cider Marshmallow også en fremragende base for kreative cocktails.

Ubegrænsede blandingsmuligheder

Prøv at blande den med et skvæt ginger beer for et krydret twist, eller tilsæt et skvæt krydret rom for en varmende og overbærende godbid. Mulighederne er uendelige, når det gælder om at eksperimentere med denne lækre cider.

Specifikationer
SKU L-22-959-00
Brand Brothers Cider
Alkoholprocent 4 %
Drikkevaretype øl
Oprindelsesland Storbritannien
Indhold 0.5 Liter
EAN stregkode 5027342003631

Brothers Cider Brothers Cider Marshmallow 50cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!