Underberg 30 x 2cl

Country Of Origin Tyskland
Weight Unit Amount 0.02 Liter
Alcohol Percentage 44 %
Underberg er en tysk urte digestive lavet med en hemmelig blanding af 44 naturlige urter, der giver en intens bittersød smag, som bliver hængende på tungen. Den unikke smag og emballage gør den til en populær drink efter middagen i hele Europa og en favorit blandt...
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Om Underberg

Underberg er en tysk urte digestive produceret i Rheinberg, Tyskland. Den blev først markedsført af Hubert Underberg i 1846 og er siden blevet en populær drink efter middagen i hele Europa.

Opskriften og smagsprofilen

Brandets hemmelige opskrift omfatter en blanding af 44 naturlige urter fra hele verden, herunder anis, fennikel, ingefær, ensianrod og mange andre. Urterne er nøje udvalgt og forarbejdet for at skabe en unik og kompleks smagsprofil, der er både bitter og sød på samme tid.

Smag og udseende

Når du åbner en flaske Underberg, kan du dufte dens karakteristiske aroma, der er både krydret og syrlig. Selve væsken er mørkebrun i farven og har en sirupsagtig konsistens. Når man smager, får man en stærk og intens smag, der først er ret bitter, men ender med en let sød note, der bliver hængende på tungen.

Søde fakta om Underberg

Sjove fakta om Underberg inkluderer dens popularitet blandt bartendere som "bartenderens håndtryk" - et lille shot drink serveret til gæster som et tegn på gæstfrihed. Derudover har mærket været involveret i forskellige sportsbegivenheder gennem årene, sponsoreret cykelhold og endda lanceret deres eget Underberg-trofæ til håndboldkampe.

Produktionsproces

Underberg produceres ved hjælp af en proprietær proces, hvor urterne udblødes i alkohol, før de blandes til det endelige produkt. Væsken opbevares derefter i små flasker pakket ind i halmpapir for at beskytte mod lys og luft. Denne unikke emballage gør det også nemt at have den med sig og servere den, når du har brug for en hurtig opkvikker.

Specifikationer
SKU L-25-284-00
Brand Underberg
Alkoholprocent 44 %
Drikkevaretype Bitters
Oprindelsesland Tyskland
Indhold 0.02 Liter
Drikkevaretype Spirits
EAN stregkode 40341002

Underberg Underberg 30 x 2cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!