Suze Liqueur De Gentiane 1ltr

Country Of Origin Frankrig
Weight Unit Amount 1 l
Alcohol Percentage 15 %
Suze Liqueur de Gentiane 1ltr er en unik fransk bitterlikør baseret på ensianrod med citrus- og urtenoter. Den lysegule farve kommer fra naturlige farvestoffer, der stammer fra safran og andre planter, mens den stærke botaniske aroma indeholder antydninger af appelsinskal og andre krydderier. Nyd Suze som aperitif eller blandet i cocktails for en unik...
På lager
104,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Suze Liqueur de Gentiane 1ltr

En fransk bitter likør baseret på ensianrod

.

Mærket og oprindelsessted

Suze har en lang historie og er nu ejet af Pernod Ricard. Likøren produceres i den lille by Thuir, der ligger i Pyrenæerne i det sydlige Frankrig.

Smag og aroma

Suze har en bitter, jordagtig smag med citrus- og urtenoter. Den har en stærk botanisk aroma med antydninger af appelsinskal og andre krydderier. Den har en lys gul farve, der kommer fra naturlige farvestoffer fra safran og andre planter.

Ekstra baggrundsinformation

Suze blev oprindeligt lavet som en medicinsk tonic for at hjælpe fordøjelsen og var populær blandt franske soldater under første verdenskrig som en måde at holde sig varm på. I dag er det stadig en populær drik i Frankrig og i udlandet.

Hvordan laver man den?

Gentianerødder lægges i blød i alkohol i flere uger, før de destilleres. Destillatet blandes derefter med sukker, vand og andre planter for at skabe det endelige produkt.

Specifikationer
SKU L-02-286-00
Brand Suze
Alkoholprocent 15 %
Drikkevaretype Aperitif
Oprindelsesland Frankrig
Indhold 1 l
Drikkevaretype Likører
EAN stregkode 3047100055421

Suze Suze Liqueur De Gentiane 1ltr

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!