Riga Black Balsam Cherry 50cl

Country Of Origin Letland
Weight Unit Amount 0.5 Liter
Alcohol Percentage 30 %
Nyd den unikke og lækre smag af Riga Black Balsam Cherry 50cl. Denne frugtlikør er fremstillet af lokalt producerede kirsebær og en blanding af krydderier, rødder og bær og har en sød og frugtagtig smag, der er perfekt afbalanceret med bitre noter. Nyd den som en drink efter middagen, eller brug den som ingrediens i...
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om Riga Sort Balsam Kirsebær 50cl

Riga Black Balsam Cherry 50cl er en unik og lækker frugtlikør produceret af det berømte lettiske mærke, Riga Black Balsam.

Mærket og produktionsstedet

Mærket har eksisteret i mange år.

Mærket har eksisteret siden 1752, hvor det blev skabt af apoteker Abraham Kunze, og er nu et af de mest kendte og respekterede mærker i Letland og i udlandet.

Riga Black Balsam Cherry er et af de mest kendte og respekterede mærker i Letland.

Riga Black Balsam Cherry 50cl er fremstillet i byen Riga, som ligger i hjertet af Letland.

Smag og aroma

Når du tager en slurk af Riga Black Balsam Cherry 50cl, vil du bemærke en sød, frugtagtig smag, der er perfekt afbalanceret med de bitre noter af krydderier og rødder. Duften af Fruitliquor er lige så lækker, med antydninger af kirsebær og krydderier, der får munden til at løbe i vand.

Ekstra baggrundsinformation

Et sjovt faktum om Riga Black Balsam er, at det oprindeligt blev lavet som et middel mod forskellige lidelser, herunder fordøjelsesproblemer og forkølelse. Med tiden blev det dog mere populært som en drink og nydes nu af folk over hele verden som en lækker drink efter middagen eller som en ingrediens i cocktails.

Hvordan fremstilles den?

Produktionsprocessen for Riga Black Balsam Cherry 50cl involverer en omhyggelig kombination af traditionelle metoder og moderne teknologi. Kirsebærrene lægges først i blød i alkohol for at udtrække smagen, inden de kombineres med de andre ingredienser og lagres på egetræsfade i flere måneder. Denne modningsproces giver smagene mulighed for at smelte sammen og skaber den bløde, komplekse smag, som Riga Black Balsam er kendt for.

Specifikationer
SKU L-23-938-00
Brand Riga Black Balsam
Alkoholprocent 30 %
Drikkevaretype Bitters
Oprindelsesland Letland
Indhold 0.5 Liter
Drikkevaretype Spirits
EAN stregkode 4750021004933

Riga Black Balsam Riga Black Balsam Cherry 50cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!