Nikka Coffey Gin 70cl

Country Of Origin Japan
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 47 %
Nyd den bløde og komplekse smag af Nikka Coffey Gin 70cl. Fremstillet med 11 naturlige botaniske ingredienser og ved hjælp af en unik "Coffey Distillation"-proces har denne førsteklasses gin vundet adskillige priser og modtaget kritisk ros fra gin-entusiaster over hele verden. Nyd den friske duft med noter af fyrretræ, citrus og blomsteragtige...
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Nikka Coffey Gin 70cl

.

En førsteklasses gin fra Nikka Whisky Distilling

.

Mærke og produktionssted

Nikka Whisky Distilling, et firma grundlagt i 1934 af Masataka Taketsuru, producerer denne gin. Det har hovedkontor i Tokyo, Japan, mens ginen produceres på Nikka Miyagikyo-Distillery i Sendai, Japan.

Smag og lugt

Nikka Coffey Gin har en blød og kompleks smag, der stammer fra 11 naturlige botaniske ingredienser. Den har en citronagtig smag med antydninger af krydderier og en subtil sødme. Aromaen er frisk med noter af fyrretræ, citrus og blomsteragtige undertoner.

Søde fakta

Nikka Coffey Gin er opkaldt efter Aeneas Coffey, en irsk opfinder, som opfandt det kuldestillationssystem, der bruges til at fremstille ginen. Nikka Whisky var også det første japanske whiskyfirma, der eksporterede sine produkter til udlandet.

Produktionsproces

For at producere Nikka Coffey Gin bruger Nikka Whisky en unik proces kaldet "Coffey Distillation". Den bruger to kuldestillatorer til at skabe en renere spiritus end traditionelle pot stills.

Specifikationer
SKU L-09-632-00
Brand Nikka
Alkoholprocent 47 %
Inkluderer Giftbox Nej
Smagsprofil Enebær
Oprindelsesland Japan
Indhold 0.7 l
Drikkevaretype Gin
EAN stregkode 4904230048664

Nikka Nikka Coffey Gin 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!