Mozart Trio Set (3X5CL Bottles) 15cl

Country Of Origin Østrig
Weight Unit Amount 0.15 Liter
Alcohol Percentage 16.33 %
Nyd den himmelske smag af Mozart Trio Set - en perfekt kombination af tre lækre chokoladelikører i flasker på 15 cl hver. Sættet er fremstillet af det prisvindende Mozart Distillery i Salzburg, Østrig, og indeholder likørerne mørk chokolade, hvid chokolade, vaniljecreme og gylden chokoladecreme. Oplev den rige aroma og luksuriøse smag i hver slurk - bestil dit Mozart Trio Set i dag!...
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Præsentation Mozart Triosæt

.

Introducerer Mozart Trio Set, en perfekt kombination af tre forskellige smagsvarianter af Mozart chokoladelikører i 15 cl flasker hver. Dette sæt er et godt valg for dem, der kan lide at opdage nye og unikke likørblandinger.

Mozart destilleriet

The Mozart Distillery, hvor denne likør er lavet, ligger i Salzburg, Østrig. Virksomheden har produceret førsteklasses spiritus med fokus på kvalitet og innovation siden 1954. Hver flaske Mozart Chocolate Liqueur er lavet med de fineste ingredienser, nøje udvalgt fra hele verden.

Tre lækre smagsvarianter

Mozart Trio-sættet indeholder tre smagsvarianter: Mozart Dark Chocolate Liqueur, Mozart White Chocolate Vanilla Cream Liqueur og Mozart Gold Chocolate Cream Liqueur. Med sin rige og lækre smag er Dark Chocolate Liqueur perfekt til dem, der elsker dybe chokoladenoter i deres drinks. White Chocolate Vanilla Cream Liqueur giver en blød og cremet smag med et strejf af vanilje. Endelig har Gold Chocolate Cream Liqueur en luksuriøs blanding af belgisk chokolade og frisk fløde.

Dufte at nyde

Dette triosæt smager ikke kun godt, det dufter også himmelsk. Hver flaske har sin egen aroma, som får mundvandet til at løbe, allerede inden du tager en slurk. Dark Chocolate Liqueur har en intens kakaosmag, der fylder luften med sin fyldige duft. White Chocolate Vanilla Cream Liqueur har en sød og cremet aroma, der minder om friskbagte kager. I mellemtiden tilbyder Gold Chocolate Cream Liqueur en lækker blanding af chokolade- og karameldufte.

Prisbelønnet og fremstillet af eksperter

Et sjovt faktum om Mozart Trio Set er, at det har vundet adskillige priser for sin enestående smag og kvalitet. Faktisk har mærket modtaget mere end 30 internationale priser i de senere år. Desuden er produktionsprocessen af denne likør udført med største omhu og præcision. Kakaomaceratet er lavet af de bedste kakaobønner, og der bruges frisk fløde til at skabe en glat blanding. Chokoladelikøren lagres derefter i mindst 6 måneder for at udvikle sin unikke smag og aroma.

Specifikationer
SKU L-25-220-00
Brand Mozart
Alkoholprocent 16.33 %
Inkluderer Giftbox Nej
Oprindelsesland Østrig
Indhold 0.15 Liter
Drikkevaretype Likører
EAN stregkode 9013100051248

Mozart Mozart Trio Set (3X5CL Bottles) 15cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!