Monkey 47 50cl

Country Of Origin Tyskland
Weight Unit Amount 0.5 l
Alcohol Percentage 47 %
Monkey 47 50cl er en håndlavet gin fremstillet af 47 forskellige botaniske ingredienser, herunder enebær, tyttebær og brombær. Den komplekse smag har noter af citrus, urter og krydderier, hvilket gør den til en favorit blandt ginelskere over hele verden. Sjovt nok kommer navnet "Monkey 47" fra historien om en RAF-kommandør, der sponsorerede et pindsvin ved navn Max i Berlin...
På lager
275,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Om Monkey 47

Monkey 47 er et ginmærke fra Schwarzwald i det sydvestlige Tyskland. Den fremstilles af Black Forest Distillery, der blev grundlagt i 2008 af Alexander Stein og Christoph Keller.

Smagsprofil

Monkey 47 50cl-flasken er en favorit blandt gin-elskere over hele verden. Ginen er håndlavet med 47 forskellige botaniske ingredienser, herunder enebær, tyttebær, brombær, koriander og angelica. Smagen er kompleks med noter af citrus, urter og krydderier.

Duftprofil

Når du dufter til Monkey 47, vil du bemærke den stærke enebærduft og en blanding af blomster og krydderier. Den unikke blanding af botaniske ingredienser giver denne gin sin karakteristiske smag, der adskiller den fra andre gins på markedet.

Sjovt faktum

Vidste du, at "Monkey 47" kommer fra historien om en RAF-kommandør, der hjalp med at genopbygge Berlin Zoo efter Anden Verdenskrig? Han elskede også gin og sponsorerede et pindsvin ved navn Max, som boede i den zoologiske have. Tallet "47" henviser til antallet af botaniske ingredienser, der bruges i ginen.

Produktionsproces

For at fremstille Monkey 47 bruger destillatørerne en traditionel macerationsproces, hvor de botaniske ingredienser lægges i blød i en neutral kornsprit i flere dage, før de destilleres. Destillationsprocessen foregår i små partier med kobberkedler for at sikre kvalitet og konsistens i hver flaske.

Specifikationer
SKU L-08-635-00
Brand Monkey 47
Alkoholprocent 47 %
Inkluderer Giftbox Nej
Smagsprofil Urter
Oprindelsesland Tyskland
Indhold 0.5 l
Drikkevaretype Gin
EAN stregkode 42213277

Monkey 47 Monkey 47 50cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!