Heering Cherry 70cl

Country Of Origin Danmark
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 24 %
Nyd den rige og komplekse smag af Heering Cherry 70cl, en førsteklasses frugtlikør lavet med kun naturlige ingredienser og omhyggeligt udvalgte kirsebær fra hele verden. Denne fløjlsbløde likør er perfekt til at nippe til eller blande i cocktails og har en sød kirsebæraroma, der hænger ved længe efter, at den er...
På lager
131,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om denne likør

Heering Cherry 70cl er en førsteklasses frugtlikør, der er blevet nydt af cocktailelskere over hele verden i mere end 200 år.

Mere om mærket og produktionsstedet

Mærket er grundlagt i København.

Mærket blev grundlagt i København i 1818 og har siden opbygget et ry for at producere nogle af de bedste kirsebærlikører på markedet. Heering Cherry er fremstillet udelukkende af naturlige ingredienser, herunder nøje udvalgte kirsebær fra hele verden.

Smag og duft

Smag af Heering Cherry

Smagen af Heering Cherry er rig og kompleks med noter af søde kirsebær og mandler. Den har en glat og fløjlsagtig tekstur, der gør den perfekt til at nippe til rent eller blande i cocktails. Duften af Heering Cherry er lige så lækker, med en sød kirsebærduft, der bliver hængende længe efter skænkningen.

Ekstra baggrundsinformation

Et sjovt faktum om Heering Cherry er, at den blev brugt til at lave den originale Singapore Sling-cocktail, som første gang blev serveret på Raffles Hotel i Singapore i begyndelsen af det 20. århundrede. I dag er Heering Cherry stadig en populær ingrediens i mange klassiske og moderne cocktails.

Hvordan fremstilles det?

For at fremstille Heering Cherry udvælges kirsebærrene omhyggeligt og macereres derefter i neutral kornbrandy i flere måneder. Det giver frugtens naturlige smag mulighed for at trænge ind i alkoholen. Efter macerationen blandes væsken med sukker og andre naturlige ingredienser for at skabe det endelige produkt.

Specifikationer
SKU L-04-731-00
Brand Heering
Alkoholprocent 24 %
Oprindelsesland Danmark
Indhold 0.7 l
Drikkevaretype Likører
EAN stregkode 7350041950103

Heering Heering Cherry 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!