Glenmorangie 18 Years 70cl

Country Of Origin Storbritannien
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 43 %
Glenmorangie 18 Years er en førsteklasses skotsk single malt whisky med en glat og blød smag med noter af honning, vanilje, abrikos og mandel. Whiskyen er lagret på amerikanske egetræsfade, der tidligere blev brugt til at lagre bourbon, og den giver en unik og uforglemmelig smagsoplevelse. Perfekt at nippe til ved særlige lejligheder eller som gave til whiskyelskeren i dit... Vis mere
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1116DKK
Tilføj til ønske liste

Glenmorangie 18 Years: En førsteklasses skotsk single malt whisky

.

Glenmorangie 18 Years er en førsteklasses skotsk single malt whisky, som whiskykendere over hele verden sætter stor pris på. Den kommer fra Glenmorangie-destilleriet, der ligger i Tain, Ross-shire i det skotske højland. Destilleriet blev grundlagt i 1843 og har produceret nogle af de fineste whiskyer i mere end et århundrede.

En rig ravfarve og en kompleks smagsprofil

Glenmorangie 18

Glenmorangie 18 Years har en rig ravfarve og en kompleks smagsprofil, der er glat og mild på tungen. Den har noter af honning, vanilje, abrikos og mandel, som er perfekt afbalanceret med et strejf af røg. Whiskyen har en lang, dvælende eftersmag, der efterlader en varm og beroligende fornemmelse i munden.

En sød og frugtagtig aroma med antydninger af eg og karamel

.

Aromaen af Glenmorangie 18 Years er lige så imponerende. Den har en sød og frugtagtig aroma med antydninger af citrus, ferskner og sultanas. Når du drejer den rundt i glasset, vil du bemærke den subtile duft af eg og karamel, der giver dybde til aromaen.

Sjove fakta om Glenmorangie 18 år

En sjov detalje ved Glenmorangie 18 Years er, at den er modnet på amerikanske egetræsfade, som tidligere blev brugt til at modne bourbon. Det giver whiskyen sin unikke smagsprofil og karakter. Et andet interessant faktum om denne whisky er, at den gennemgår en proces, der kaldes "wood finishing", hvor den modnes i sherryfade i yderligere to år efter at have været lagret i amerikanske egetræsfade i 16 år.

Traditionelle metoder perfektioneret over generationer

Glenmorangie 18 Years er lavet ved hjælp af traditionelle metoder, der er perfektioneret gennem generationer. Destilleriet bruger kun de fineste ingredienser som maltet byg, gær og rent kildevand fra Tarlogie Springs. Whiskyen destilleres to gange i mere end 100 år gamle kobberstillere for at sikre dens renhed og kvalitet.

Specifikationer
SKU L-07-600-00
Brand Glenmorangie
Alkoholprocent 43 %
Smagsprofil Blomsteragtig og maltet
Drikkevaretype Whisky
Type whisky Single Malt
Oprindelsesland Storbritannien
Indhold 0.7 l
EAN stregkode 5010494564273

Glenmorangie Glenmorangie 18 Years 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!