Gammeldansk Bitter Dram 70cl

Country Of Origin Danmark
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 38 %
Gammeldansk Bitter Dram 70cl er en klassisk dansk likør med en udpræget bitter smag og aroma. Den er lavet med en hemmelig blanding af urter og krydderier og er perfekt som shot eller i en cocktail. Nyd smagen af Danmark med Gammeldansk.
På lager
135,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Gammeldansk Bitter Dram 70cl

.

Gammeldansk Bitter Dram 70cl er en dansk likør, der er kendt for sin udpræget bitre smag og aroma. Dette mærke har eksisteret siden 1960'erne og er blevet en fast bestanddel i mange danske husholdninger.

Hvor er den lavet

Gammeldansk produceres i Danmark, nærmere bestemt hos De Danske Spritfabrikker A/S i Aalborg. Dette destilleri har produceret spiritus siden 1846 og er blevet et af de største destillerier i Danmark.

Smag og aroma

Drikken i sig selv har en stærk og bitter smag med noter af urter, krydderier og citrus. Den drikkes normalt som et shot eller blandes i cocktails. Aromaen er også ret stærk med noter af kanel, kardemomme og andre krydderier.

Ekstra baggrundsinformation

Et sjovt faktum om Gammeldansk er, at den oprindeligt blev lavet som medicin til at hjælpe folk med maveproblemer. Den blev dog hurtigt populær som likør på grund af sin unikke smag og aroma. Gammeldansk blev desuden brugt som brændstof til biler under Anden Verdenskrig, da der var mangel på benzin.

Hvordan fremstilles den?

Fremstillingsprocessen af Gammeldansk involverer udblødning af en blanding af urter og krydderier i alkohol. Denne blanding destilleres derefter for at opnå det endelige produkt. Gammeldansks nøjagtige opskrift er en velbevaret hemmelighed, men nogle af ingredienserne inkluderer kardemomme, kanel, ensianrod og Sevilla-appelsiner.

Specifikationer
SKU L-00-713-00
Brand Gammeldansk
Alkoholprocent 38 %
Drikkevaretype Bitters
Oprindelsesland Danmark
Indhold 0.7 l
Drikkevaretype Spirits
EAN stregkode 7048352057733

Gammeldansk Gammeldansk Bitter Dram 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!