Galliano Vanilla 70cl

Country Of Origin Italien
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 30 %
Galliano Vanilla er en lækker sød og aromatisk likør med en fyldig og cremet konsistens. Den er fremstillet i Italien ved hjælp af naturlige vaniljestænger og traditionelle metoder og har en tydelig aroma af kanel, muskatnød og vanilje. Perfekt til at nippe til alene eller blande i...
På lager
131,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om Galliano Vanilje

Lavet i Italien

I dag fremstilles Galliano stadig i Italien ved hjælp af de samme traditionelle metoder, der er gået i arv gennem generationer af mesterdestillatører. Vaniljesmagen kommer fra naturlige vaniljestænger, som blandes med de andre ingredienser for at skabe en jævn og afbalanceret smag.

Roma og smag

Galliano Vanilla har en tydelig aroma, der er både sød og krydret med noter af kanel, muskatnød og vanilje. Den har en rig og cremet tekstur, der gør den perfekt til at blande i cocktails eller nippe til alene.

Ekstra baggrundsinformation

Hvordan fremstilles den?

For at producere Galliano Vanilla bliver de naturlige ingredienser udblødt og destilleret i en kobberkedel og derefter kombineret for at producere det endelige produkt. Processen kan tage op til seks måneder, hvilket sikrer, at hver flaske Galliano Vanilla er af højeste kvalitet.

Specifikationer
SKU L-04-837-00
Brand Galliano
Alkoholprocent 30 %
Oprindelsesland Italien
Indhold 0.7 l
Drikkevaretype Likører
EAN stregkode 8716000966575

Galliano Galliano Vanilla 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!