Fernet Branca Menta 1ltr

Country Of Origin Italien
Weight Unit Amount 1 l
Alcohol Percentage 28 %
Fernet Branca Menta 1ltr er en forfriskende og bitter italiensk likør lavet med en blanding af mere end 27 urter og krydderier, herunder safran, myrra, kamille, kanel og pebermynteolie. Dens komplekse urtearoma og fyldige smag er resultatet af mindst et års modning på egetræsfade. Nyd den som en drink efter middagen, eller bland den i...
På lager
169,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om Fratelli Branca Distillerie

Fernet Branca Menta 1ltr er en populær italiensk bitterdrik fremstillet af Fratelli Branca Distillerie. Virksomheden blev grundlagt i Milano, Italien, i 1845 af Bernardino Branca og er stadig en familiedrevet virksomhed i dag.

Smage af Fernet Branca Menta

Fernet Branca Menta har en unik smag, der er både bitter og forfriskende. Den er lavet med en blanding af mere end 27 urter og krydderier, bl.a. safran, myrra, kamille og kanel. Tilsætningen af pebermynteolie giver den en kølig mintsmag, der adskiller den fra andre Fernet Branca-varianter.

Aromaen af Fernet Branca Menta

Aromaen af Fernet Branca Menta er kompleks og krydret med noter af mynte og eukalyptus. Den har en stærk medicinsk lugt, der kan skræmme nogle mennesker, men som andre sætter stor pris på.

Fakta om Fernet Branca Menta

Fakta om Fernet Branca Menta.

Nyt at vide: Fernet Branca Menta blev oprindeligt lavet som et fordøjelsesmiddel og blev anset for at have medicinske egenskaber, der kunne kurere alt fra mavepine til tømmermænd. I dag drikkes den som en drink efter middagen eller blandes i cocktails.

Tilberedning af Fernet Branca Menta

For at lave Fernet Branca Menta udblødes urter og krydderier i alkohol i flere dage, før de destilleres. Den resulterende væske lagres derefter på egetræsfade i mindst et år, hvilket giver den en rig og kompleks smag.

Specifikationer
SKU L-05-491-00
Brand Fernet Branca
Alkoholprocent 28 %
Drikkevaretype Bitters
Oprindelsesland Italien
Indhold 1 l
Drikkevaretype Spirits
EAN stregkode 8004400023739

Fernet Branca Fernet Branca Menta 1ltr

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!