Cointreau 6 x 5cl

Country Of Origin Frankrig
Weight Unit Amount 0.05 Liter
Alcohol Percentage 40 %
Cointreau 6 x 5 cl-pakken er en fantastisk måde at nyde den førsteklasses franske frugtlikør på farten. Hver miniatureflaske indeholder 5 cl af den lækre triple-sec-likør, der er lavet af søde og bitre appelsinskaller destilleret i kobberdestillerier på Cointreau-destilleriet i...
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om Cointreau

Cointreau er en førsteklasses fransk frugtlikør, der har været drukket i mere end 170 år. Det er en triple-sec-likør lavet af søde og bitre appelsinskaller, blandet med neutral alkohol og destilleret i kobberbrænderier på Cointreau-destilleriet i Angers, Frankrig.

Smag og aroma

Cointreau har en kompleks, men afbalanceret smag, der er både sød og bitter. Den har en intens appelsinsmag med antydninger af krydderier og blomster. Dens tekstur er silkeblød, hvilket gør den perfekt til at drikke alene eller som ingrediens i cocktails.

Aromaen af Cointreau er lys og citrusagtig med et subtilt jordagtigt strejf. Den kan nydes ved blot at tilføje et par dråber til et glas champagne eller blandes med anden spiritus for at lave klassiske cocktails som Margaritas og Cosmopolitans.

Sjove fakta om Cointreau

Et sjovt faktum om Cointreau er, at det blev skabt i 1875 af Edouard Cointreau, som var inspireret af sin families arv med at lave frugtlikører. Han ønskede at skabe en alsidig drink, der kunne bruges i forskellige cocktails, og dermed var opskriften på Cointreau født.

Hvordan laver man den?

For at fremstille Cointreau udvælges appelsinerne omhyggeligt, og skallerne skæres forsigtigt i hånden for at undgå bitterhed. Skrællerne udblødes derefter i neutral alkohol i flere dage, før de destilleres i kobberkedler. Efter destilleringen gennemgår væsken en unik blandingsproces, der afbalancerer smagene og skaber den glatte tekstur, som Cointreau er kendt for.

Cointreau 6 x 5cl pakke

Cointreau 6 x 5cl-pakken er perfekt til dem, der vil udforske en verden af førsteklasses frugtlikører, eller til dem, der vil nyde Cointreau på farten. Den indeholder seks miniatureflasker, der hver indeholder 5 cl af den lækre spiritus.

Specifikationer
SKU L-25-276-00
Brand Cointreau
Alkoholprocent 40 %
Oprindelsesland Frankrig
Indhold 0.05 Liter
Drikkevaretype Likører
EAN stregkode 30063655

Cointreau Cointreau 6 x 5cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!