Bols Melon 70cl

Country Of Origin Holland
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 17 %
Bols Melon 70cl er en forfriskende frugtlikør lavet på de mest modne og saftige meloner fra Holland. Den søde og saftige smag, kombineret med et subtilt strejf af bitterhed, gør den perfekt til varme sommerdage. Prøv den i cocktails eller bland den med limonade for en forfriskende...
På lager
81,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om Bols

Bols Melon 70cl er en lækker frugtlikør produceret af et af de ældste likørmærker i verden, Bols. Mærket har eksisteret siden 1575 og blev grundlagt i Amsterdam. De har produceret innovativ spiritus af høj kvalitet i mere end fire århundreder, hvilket gør dem til et pålideligt navn i branchen.

Fremstillet i Holland med kvalitetsmeloner

Bols Melon 70cl er fremstillet i Holland med meloner af højeste kvalitet. Frugten er nøje udvalgt, og kun de mest modne og saftige eksemplarer bruges til at producere denne frugtagtige likør. Bols Melon 70cl har en forfriskende smag, der er perfekt til varme sommerdage. Den har en sød og saftig smag med et subtilt strejf af bitterhed, hvilket gør den til en afbalanceret drink.

Frugtagtig duft og smag

.

Når du åbner en flaske Bols Melon 70cl, bliver du mødt af en frisk og frugtagtig aroma, der straks tager dig med til en solrig frugtplantage fuld af saftige meloner. Aromaen er intens og indbydende, så det er svært ikke at tage en slurk med det samme.

Mangfoldig frugtlikør

Fakta om Bols Melon 70cl: Denne frugtlikør er meget alsidig og kan bruges i mange cocktails. Den passer godt sammen med andre frugter som jordbær, hindbær og æble, men også med krydderurter som mynte og basilikum. Du kan blande den med lemonade eller sodavand for at lave en forfriskende sommerdrink eller bruge den som base for mere komplekse cocktails.

Hvordan fremstilles den?

For at fremstille Bols Melon 70cl vaskes, skrælles og skæres melonerne omhyggeligt i små stykker. Derefter udblødes de i alkohol for at udtrække alle deres smags- og aromastoffer. Derefter tilsættes sukkersirup for at opveje melonernes bitterhed. Til sidst filtreres blandingen for at fjerne alle urenheder og tappes på flaske ved 17%.

Specifikationer
SKU L-04-665-00
Brand Bols
Alkoholprocent 17 %
Oprindelsesland Holland
Indhold 0.7 Liter
Drikkevaretype Likører
EAN stregkode 8716000964755

Bols Bols Melon 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!