Bols Advocaat Dun 70cl

Country Of Origin Holland
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 15 %
Bols Advocaat Dun 70cl er en lækker cremet hollandsk likør lavet på en blanding af æggeblommer, sukker og brandy. Med sin subtile vaniljesmag og fine duft er den perfekt som en drink efter middagen eller som ingrediens i en cocktail. Bols har produceret spiritus af høj kvalitet siden det 16. århundrede, hvilket gør dette til en afprøvet og testet klassiker, der helt sikkert vil...
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Bols Advocaat Dun 70cl

Bols Advocaat Dun 70cl er en populær hollandsk likør, der har eksisteret siden begyndelsen af det 18. århundrede. Den er fremstillet af Bols, en af de ældste og mest respekterede producenter af alkoholiske drikke i verden.

Mærkets historie

Mærket har en rig historie, der går tilbage til 1575, hvor Bols-familien begyndte at destillere spiritus i Amsterdam. I dag tilbyder de en bred vifte af produkter i topkvalitet, som folk over hele verden nyder.

Smag og tekstur

Bols Advocaat Dun har en karakteristisk smag, der er både sød og cremet. Den er lavet af en blanding af æggeblommer, sukker og brandy, hvilket giver den en glat og fløjlsagtig konsistens. Drikken har også en subtil vaniljesmag, der bidrager til dens rigdom.

Hvad dufter denne likør af?

Med hensyn til duften har Bols Advocaat Dun en behagelig duft, der minder om vaniljecreme eller crème brûlée. Duften er ikke overvældende, men snarere delikat og indbydende.

Ekstra baggrundsinformation

Et sjovt faktum om denne likør er, at den traditionelt blev serveret som en drink efter middagen under højtiderne i Holland. I dag drikkes den dog hele året rundt som ingrediens i cocktails eller som dessert.

Hvordan laver man den?

For at lave Bols Advocaat Dun adskilles æggeblommer fra æggehvider og blandes med sukker, indtil det er tykt og cremet. Brandy tilsættes sammen med lidt vaniljeekstrakt for at forbedre smagen. Det færdige produkt lagres i flere måneder, så smagene kan smelte sammen, før det tappes på flasker og sælges.

Specifikationer
SKU L-05-207-00
Brand Bols
Alkoholprocent 15 %
Oprindelsesland Holland
Indhold 0.7 l
Drikkevaretype Likører
EAN stregkode 8716000968968

Bols Bols Advocaat Dun 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!