Appleton Estate 8 Years Reserve 70cl

Country Of Origin Jamaica
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 43 %
Oplev den rige og komplekse smagsprofil i Appleton Estate 8 Years Reserve. Denne førsteklasses mørke og gyldne rom fra Jamaica er lagret i mindst otte år på egetræsfade, hvilket giver en blød finish med noter af vanilje, ristet egetræ og karamel. Perfekt til at drikke rent eller blande i din...
På lager
250,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Tilføj til ønske liste

Appleton Estate 8 Years Reserve er en førsteklasses mørk og gylden rom produceret af det berømte Appleton Estate-destilleri, der ligger på Jamaica.

Om brandet

Stedet, hvor den bliver lavetAppleton Estate-destilleriet ligger i Nassau Valley, der betragtes som et af de mest frugtbare landbrugsområder i Jamaica. Det unikke klima og jordens sammensætning giver ideelle betingelser for dyrkning af sukkerrør, som er hovedingrediensen i fremstillingen af denne raffinerede rom.

Smagsnoter

Hvis du smager Appleton Estate 8 Years Reserve, vil du bemærke en rig og kompleks smagsprofil med noter af vanilje, ristet egetræ og karamel. Denne mørke og gyldne rom har en blød finish med et strejf af sødme, der bliver hængende i ganen.

Duftprofil

Aromaen af Appleton Estate 8 Years Reserve er lige så lækker med antydninger af appelsinskal, kanel og muskatnød. Du vil også bemærke en subtil røgsmag, der kommer fra de egetræsfade, der er brugt under lagringsprocessen.

Baggrundsinformation

Fakta: Appleton Estate var et af de første jamaicanske destillerier, der producerede rom kommercielt, tilbage i 1749. I dag er det stadig et af de få destillerier i verden, der dyrker alle sine egne sukkerrør og producerer sin egen melasse. Det giver dem fuld kontrol over kvaliteten af deres ingredienser og sikrer, at hver eneste flaske Appleton Estate-rom lever op til deres høje standarder.

Produktionsprocessen

For at fremstille Appleton Estate 8 Years Reserve gennemgår rommen en streng modningsproces, hvor rommen lagres på egetræsfade i mindst otte år. I løbet af denne periode udvikler rommen sin unikke smagsprofil og tager imod egetræsfadenes egenskaber. Resultatet er en blød og smagfuld Dark & Golden Rum, der er perfekt til at drikke ren eller blande i din yndlingscocktail.

Specifikationer
SKU L-52-528-00
Brand Appleton Estate
Alkoholprocent 43 %
Oprindelsesland Jamaica
Indhold 0.7 l
Drikkevaretype Rom
EAN stregkode 5024576207101

Appleton Estate Appleton Estate 8 Years Reserve 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!