A.H. Riise Non Plus Ultra Black Edition 70cl

Country Of Origin Danmark
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 42 %
A.H. Riise Non Plus Ultra Black Edition + GB 70cl er en førsteklasses mørk og gylden rom med en rig og kompleks smag, der er perfekt til at drikke rent eller blande i cocktails. Den har noter af mørk chokolade, espresso, vanilje og sultanas, alt sammen perfekt afbalanceret med sødme fra melasse. Denne rom er fremstillet ved hjælp af traditionelle metoder, der går tilbage til 1800-tallet, destilleret i pot stills og lagret i op til 20 år på... Vis mere
På lager
635,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1116DKK
Tilføj til ønske liste

Om brandet A.H. Riise

A.H. Riise Non Plus Ultra Black Edition + GB 70cl er en premium Dark & Golden Rum fra mærket A.H. Riise, der er kendt for sit fremragende udvalg af rom. Mærket blev grundlagt af Albert Heinrich Riise i 1838 i Charlotte Amalie, St Thomas - et sted, der nu er en del af De Amerikanske Jomfruøer.

Smagsvarianter af A.H. Riise Non Plus Ultra Black Edition + GB

A.H. Riise Non Plus Ultra Black Edition + GB har en rig og kompleks smag, der er perfekt til at drikke rent eller blande i cocktails. Den har noter af mørk chokolade, espresso, vanilje og sultanas, alt sammen perfekt afbalanceret med sødme fra melasse.

Aroma by A.H. Riise Non Plus Ultra Black Edition + GB

.

Duften af denne mørke og gyldne rom er lige så kompleks som smagen. Den har en sød aroma, der minder om tørrede frugter som sultanas og blommer. Den har også træagtige og krydrede noter, der kommer fra lagring på egetræsfade.

Like facts om A.H. Riise Non Plus Ultra Black Edition + GB

Et interessant faktum om A.H. Riise Non Plus Ultra Black Edition + GB er, at den er fremstillet ved hjælp af traditionelle metoder, der går tilbage til 1800-tallet. Rommen destilleres i pot stills og lagres i op til 20 år på egetræsfade, hvilket sikrer dens rige smag og aroma.

Produktionsprocessen for A.H. Riise Non Plus Ultra Black Edition + GB

.

Denne mørke og gyldne rom fremstilles kun af de fineste ingredienser, herunder melasse fra Caribien og vand fra en naturlig kilde på Sankt Thomas. Rommen lagres derefter i små partier for at sikre konsistens i både smag og kvalitet.

Specifikationer
SKU L-50-131-00
Brand A.H. Riise
Alkoholprocent 42 %
Oprindelsesland Danmark
Indhold 0.7 Liter
Drikkevaretype Rom
EAN stregkode 5712421014201

A.H. Riise A.H. Riise Non Plus Ultra Black Edition 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!